Легенда на Манчестър Юнайтед с мрачна прогноза за Ливърпул след края на ерата "Клоп"


Легенда на Манчестър Юнайтед с мрачна прогноза за Ливърпул след края на ерата "Клоп"
Снимка: Getty Images

5812 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и анализатор на Sky Sports Гари Невил направи мрачна прогноза за бъдещето на Ливърпул след края на ерата "Юрген Клоп". Германецът има договор на "Анфийлд" до 2024 година и вече намекна в интервюта, че ще се оттегли след това, за да посвети повече време на семейството си.

Гари Невил смята, че раздялата с Юрген Клоп ще доведе до спад в представянето на Ливърпул - нещо, което сполетя Манчестър Юнайтед след напускането на сър Алекс Фъргюсън. Невил отправи критики към собствениците на Ливърпул, тъй като смята, че не отпускат достатъчно средства за трансфери.

"Феновете на Ливърпул в момента не виждат проблем заради това къде се намират сега, но когато Клоп си тръгне и с парите, които те харчат, това ще означава четвърто или пето място. Феновете на Ливърпул няма да бъдат щастливи със собствениците на отбора", сподели Гари Невил.

В последните години се появяваха подобни критики към Fenway Sports Group - компанията, която е собственик на Ливърпул. В действителност Ливърпул харчи по-малко средства от останалите грандове във Висшата лига, но Юрген Клоп съумя да създаде отбор от таланти, които откриваше и развиваше през годините.

В същото време обаче се появиха информации, че Ливърпул ще пребори Манчестър Юнайтед за голаджия, струващ 75 милиона евро (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички