Ливърпул с интерес към Маркос Йоренте от Атлетико Мадрид


Ливърпул с интерес към Маркос Йоренте от Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

1778 0

Отборът на Ливърпул продължава да търси нови попълнения в полузащитата, а сега има за цел да привлече Маркос Йоренте от Атлетико Мадрид, съобщава изданието "Fichajes"

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Маркос Йоренте е поредният играч, който е свързван с преминаване на "Анфийлд". Испанецът подписа с отбора на Диего Симеоне през 2019 година за около 50 милиона евро от местния съперник Реал Мадрид. Договорът му с "дюшекчиите" изтича в края на сезон 2026/27.

Ливърпул, от другата страна, не се представя никак добре от началото на кампанията във Висшата лига като има едва 2 точки от 3 изиграни мача до момента. Мнозина смятат, че ново попълнение в халфовата линия може да освежи играта на момчетата на Юрген Клоп.

Испанският национал Йоренте има общо 123 мача за отбора на Диего Симеоне до момента, като се е отчел с 18 гола и 20 асистенции. 26-годишният халф направи най-добрия сезон в кариерата си през 2020/21. Той вкара 13 гола и направи 12 асистенции в 45 мача, помагайки на Атлетико Мадрид да спечели титлата в Ла Лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Луис Диас за началото на сезона на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички