Легенда на Ливърпул: Вернер щеше да подобри отбора


Легенда на Ливърпул: Вернер щеше да подобри отбора
Снимка: Guliver/GettyImages

1338 0

Легендата на Ливърпул Фил Томпсън смята, че бившият му клуб е направил грешка, като е позволил на Тимо Вернер да се присъедини към Челси през това лято. Очакваше се нападателят на РБ Лайпциг да премине на „Анфилд“, след като водеше преговори с Юрген Клоп, но мърсисайдци не пожелаха да активират освобождаващата му клауза на стойност 53 милиона паунда.

Това позволи на Челси да се намеси в битката за играча по-рано през месеца и да предложи 5-годишен договор на немския национал. Някои анализатори защитиха решението на Ливърпул да се оттегли от борбата за подписа на Вернер, но Томпсън смята, че мърсисайдци ще съжаляват за изпуснатата възможност. „Смятам, че винаги трябва да опитваш да се подобряваш. Когато си на върха, когато играеш добре трябва да мислиш как да продължиш доброто представяне. Щях да се радвам да го видя с екипа на Ливърпул, но те се отказаха да го вземат. Може би са преценили, че струва прекалено много. Тимо Вернер може би е решил, че няма да пробие в стартовия състав, а Юрген Клоп си е помислил, че няма смисъл да се харчат толкова много пари за някого, който просто ще седи на пейката“, заяви Фил Томпсън пред ‘Sky Sports’.

Тимо Вернер прави страхотен сезон в Първа Бундеслига с екипа на РБ Лайпциг. 24-годишният нападател има 25 гола в 31 мача в елита на Германия през тази кампания. А ето кой друг бивш играч на Ливърпул смята, че мърсисайдци са сгрешили, като са изпуснали немския национал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички