Карагър: Вернер можеше да се окаже много важен за Ливърпул


Карагър: Вернер можеше да се окаже много важен за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1293 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър смята, че мърсисайдци ще съжаляват за решението си да не вземат нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер. Бившият бранител на „червените“ смята, че немският национал може да се окаже от ключово значение за желанието Ливърпул да продължи да бъде водещият отбор в Англия.

По-рано през този месец лидерът във Висшата лига не пожела да активира освобождаващата клауза на Вернер. От това се възползва Челси, като лондончани са близо до това да финализират сделката за нападателя с настоящия му тим РБ Лайпциг. „Ако я нямаше пандемията, съм сигурен, че Ливърпул щеше да вземе Вернер. Всички знаят, че атакуващата тройка на Ливърпул е една от най-добрите в света в момента, но Вернер щеше да изиграе доста мачове през следващия сезон. Щеше да има Олимпиада през лятото и Салах щеше да участва, тъй че щеше да пропусне старта на първенството. След това Салах и Мане щяха да играят за Купата на Африка, което означава, че Ливърпул щяха да се нуждаят от нападател. Тъй че щеше да има шанс за Вернер да играе като титуляр редовно“, заяви Джейми Карагър пред ‘Goal’.

Тимо Вернер се намира в блестяща форма през настоящия сезон. Немският национал има 25 гола в 31 мача в Бундеслигата с екипа на РБ Лайпциг. А ето коя легенда на Ливърпул смята, че Тимо Вернер не е достатъчно класен за тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички