Легенда на Ливърпул натири четирима играчи на мърсисайдци към изхода на "Анфийлд"


Легенда на Ливърпул натири четирима играчи на мърсисайдци към изхода на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images

3513 0

Легендата на Ливърпул - Стив Никол, сподели личното си мнение, че времето на четирима от футболистите на мърсисайдци в клуба е изтекло и те трябва да напуснат "Анфийлд".

Става въпрос за Джордън Хендерсън, Джеймс Милнър, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джо Гомес. Според Никол, тези играчи вече не показват качествата, нужни в Ливърпул и треньорът Юрген Клоп трябва да им посочи вратата.

"Фактът, че Хендерсън никога не играе 90 минути вече, трябва да говори нещо. Трябва да споменем името му. Милнър, очевидно. Окс също. Трябва да помислим и за Гомес. Ако махнеш Гомес обаче, Матип няма да може да изиграе и 2 мача, а Ван Дайк е контузен", коментира той пред "ESPN FC".

Твърдението му обаче не е напълно вярно. Хендерсън има записани 4 мача с пълни 90 минути този сезон. Договорът му изтича през лятото на 2025-а година. Милнър и Окслейд-Чембърлейн от своя страна биват използвани като резервни опции, а Гомес запълва липсата на контузения Ван Дайк. Към момента няма информации за раздяла на мърсисайдци с някои от споменатите футболисти.

Ето за колко дълго се очаква да отсъства Ван Дайк от терените

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички