Бивш играч на Ливърпул и ЦСКА приключи с футбола, вече продава пържено пиле


Бивш играч на Ливърпул и ЦСКА приключи с футбола, вече продава пържено пиле
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2866 0

Бившият играч на ЦСКА и Ливърпул - Джером Синклер, вече 18 месеца е без клуб и е решил да се отдаде на друго занимание извън футбола. Синклер е най-младият играч, дебютирал за мърсисайдци в цялата история на клуба, но сега е в съвсем друго амплоа. А именно - собственик на магазин от известна верига за пържено пиле в Бирмингам.

Синклер дебютира за Ливърпул на 16-годишна възраст през септември 2012 г. Това става в двубой за Купата на Лигата като гост на Уест Бромич, като Синклер влиза на мястото на Самед Йесил при победата като гост.

"Бях толкова щастлив да бъда в Ливърпул. Роджърс ме извика и ми каза: "Наистина те харесвам, искам да се задържиш тук". Тогава в хотела разбрах, че ще бъда на пейката срещу Уест Бромич. Никога няма да забравя онзи момент, когато съдията каза: "Влизаш". На 16 години не изпитвах страх", разказва играчът пред "The Sun".

Синклер е получил предупреждение от тогавашния мениджър на тима Брендън Роджърс, че няма да пропилее таланта си, но именно това се случва.  Офанзивният футболист не успява да оправдае големите очаквания, които има към него и мечтата му за голямо бъдеще във футбола вече  се е изпарила.

Синклер преминава през академията на Уест Бромич преди да се премести в Мърсисайд за 200 хиляди паунда. Той обаче има само пет срещи за Ливърпул, след което има престои в Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд Юнайтед и Венло.

През 2020 година Синклер преминава от Уотфорд под наем в ЦСКА с надежда да възроди кариерата си. На "Армията" обаче също не успява да оправдае големите очаквания, което има към него. Англичанинът отбелязва един гол в българския шампионат в 18 двубоя, както и две попадения в 5 срещи за Купата на България. След като се завръща в Уотфорд, бива освободен и от там. А през юли 2022 г. той става собственик на бирмингамски клон на веригата магазини за пържено пиле Morley, което е основното му занимание и до днес. А кой нападател от Англия свързват с ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички