Лампард връща Кепа на вратата срещу Юнайтед?


Лампард връща Кепа на вратата срещу Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

11676 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард е поставил предизвикателство пред вратаря на тима Кепа Арисабалага преди изключително важната част от сезона на „сините“. Тимът на Лампард е домакин на Манчестър Юнайтед в понеделник, а след това посреща Тотнъм идната седмица.

Наставникът на Челси иска неговите играчи да се справят с предизвикателството, като към тази група е включен и рекордния трансфер на „сините“ Кепа Арисабалага. Очаква се испанецът, който бе взет за 71 милиона паунда от Атлетик Билбао преди по-малко от две години, да се завърне в стартовия състав на тима за двубоя с Юнайтед. Лампард сподели каква е била причината за оставянето на Кепа извън състава за двубоя срещу Лестър. „Няма нещо специално, бях решил така в деня на срещата. Но искам всички да са наясно, че мястото им в стартовия състав не е сигурно. Знам, че усещането е неприятно и знам какво означава това за футболистите, но всички понякога биват оставяни резерви, може би без Меси и Роналдо“ коментира английският настваник.

Кепа Арисабалага отнесе доста критики за головете, които допусна при загубата от Нюкасъл с 0:1 и равенството срещу Арсенал 2:2. Според Лампард испанският вратар не е противоречил на решението да бъде оставен резерва, което е било правилно и стражът най-вероятно ще се завърне на вратата, като замени Уили Кабайеро срещу Манчестър Юнайтед. А ето кой футболист може да смени Кепа на вратата на Челси след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички