Лампард: Гневен съм, бяхме мързеливи


Лампард: Гневен съм, бяхме мързеливи
Снимка: Getty Images/Guliver

1175 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард отправи сериозни критики към своите играчи след загубата от Арсенал с 1:3 в лондонското дерби от 15-ия кръг на Висшата лига. "Артилеристите" се намираха в много слаба форма преди двубоя и нямаха успех от близо два месеца, но надиграха своя съперник на "Емирейтс" и стигнаха до важни три точки.

"Ядосан съм, защото искам да печелим мачове. За нас това бе възможност да се изкачим до второто място срещу отбор, който се намира в труден момент. Или правиш живота на съперника си труден, или му даваш шанс, а ние направихме второто от първата минута на мача. Беше мързеливо от наша страна да направим дузпа и фаул, от който те вкараха втория гол", коментира Лампард след третото поражение на "сините" в последните четири мача във Висшата лига.

"Просто не бяхме достатъчно добри. Борихме се през второто полувреме, но през първото направихме задачата си твърде трудна. Аз поемам отговорност, но играчите също трябва да го направят. Моето послание към тях бе ясно - Арсенал е опасен отбор. Ако излезеш на терена и играеш на 60 или 70 процента от възможностите си, няма да спечелиш нито един мач във Висшата лига. Много съм разочарован от подхода ни през първото полувреме. Не става въпрос за система или тактика, а дали искаш да тичаш, да помогнеш на съотборниците си. И понякога си казваш, че може би няма нужда да правиш този спринт - ние направихме така, вместо да вземем правилното решение", допълни треньорът на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички