Къде да гледаме дербито Арсенал - Челси във Висшата лига


Къде да гледаме дербито Арсенал - Челси във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1534 0

Английските грандове Арсенал и Челси излизат днес в голямото дерби на Лондон от 15-ия кръг на Висшата лига. Близо пет месеца след като "топчиите" надвиха "сините" на финала за ФА Къп, двата отбора се изправят един срещу друг в коренно различни позиции и настроения.

Момчетата на Микел Артета се представят кошмарно през сезона на Острова, като след 14 изиграни мача се нареждат на незавидното 15-о място в опасна близост до зоната на изпадащите. "Артилеристите" имат само 4 победи и цели 8 поражения, като изостават на 17 точки от върха.

Челси стартира далеч по-убедително кампанията, но в последните кръгове допусна лек спад, който към момента им отрежда 5-о място с 25 точки - на шест пункта от лидера Ливърпул. В днешния мач участие няма да могат да вземат контузените Томас Партей и Хаким Зиеш, а под въпрос са Пиер-Емерик Обамеянг, Калъм Хъдсън-Одой, Рийс Джеймс и Бен Чилуел.

Двубоят на "Емиратс" е с начален час 19:30 и ще бъде излъчен пряко в ефира на Diema Sport 2. Срещата Арсенал - Челси може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички