Къде да гледаме двубоя Тотнъм - Манчестър Сити във Висшата лига?


Къде да гледаме двубоя Тотнъм - Манчестър Сити във Висшата лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1151 0

Тази вечер от 19,30 часа Тотнъм посреща Манчестър Сити в един от най-любопитните мачове от кръга във Висшата лига. Двубоят ще бъде предаван у нас пряко по "Диема спорт 2", но можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

"Шпорите" са в серия от 3 поредни победи в първенството и имат само 1 загуба от началото на сезона. В последните си 4 срещи те са вкарали 12 гола, за което помага чудесният съюз между Хари Кейн и Хюн Мин Сон. Последният е и лидер при голмайсторите в Англия, а съотборникът му заема втората позиция. Втори е и тимът на Жозе Моуриньо във временното класиране.

Сеознът при гостуващия тим пък е доста посредствен до този етап. "Гражданите" заемат десето място в класирането и са допуснали 1 загуба, но и 3 равенства в своите изиграни 7 мача дотук. Проблемите им са свързани с факта, че почти едновременно загубиха заради контузии водещите си нападатели Серхио Агуеро и Габриел Жезус. Рахийм Стърлинг не успя да се справи с отговорността в атака при тяхното отсъствие. Тази вечер обаче Жезус ще е на разположение на Хосеп Гуардиола и се очаква да води атаката. А кой топотбор в Англия този сезон е най-ощетен откъм контузии вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички