Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Челси от Висшата лига?


Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Челси от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1732 0

Тази вечер от 22,15 часа един срещу друг ще се изправят Ливърпул и Челси в мач от 37-ия кръг на Висшата лига. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

На пръв поглед това е един безсмислен мач за Ливърпул, който вече стана шампион на Англия. За Челси обаче е важна битка в опита им да се класират за участие в Шампионска лига през следващия сезон. В последните два кръга "сините" се нуждаят от 1 спечелена точка, за да завършат сезона в топ 4. При добро стечение на обстоятелствата лондончани може да изпълнят целта си и при 2 поражения в оставащите мачове.

Челси вече започна да гради силен отбор за следващия сезон и за тях е много важно да участват в Шампионска лига. "Сините" вече привлякоха Хаким Зиеш и Тимо Вернер и са близо до закупуването на Кай Хаверц. За да продължат да купуват, им е нужна финансова стабилност, каквато участие в Шампионска лига може да даде, а това е необходимо и за да бъдат привлекателна дестинация за топиграчите. А дали Ливърпул ще прави гръмки трансфери през лятото вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички