Челси и Хаверц са постигнали устна договорка


Челси и Хаверц са постигнали устна договорка
Снимка: Getty Images/Guliver

1067 0

Челси се приближава все повече до взимането на звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц през това лято. Според ‘Sky Deutschland’ всички останали клубове вече са извън битката за подписа на немския национал, след като Хаверц е дал съгласието си да премине в тима на лондончани.

В понеделник ‘The Athletic’ съобщи, че младият талант на Байер Леверкузен е все по-близо до преминаване в Челси. Информацията бе потвърдена и от редица източници в Германия. ‘Sport Bild’ очаква преговорите между двата тима да напреднат в предстоящите дни, след като Хаверц е заявил пред Челси, че иска да играе на „Стамфорд бридж“ през следващия сезон.

Сега остава двата клуба да се разберат за трансферната цена на германеца. Желанието на Байер Леверкузен е да получи 100 милиона евро за своя футболист, но лондончани ще се опитат да намалят тази сума. „Скай спортс“ прогнозира, че Челси ще предложи 80 милиона евро плюс бонуси, а според ‘Sport Bild’ двата тима ще стигнат до споразумение при 70 милиона евро плюс бонуси. А ето с кои футболисти е готов да се раздели Челси, за да финансира трансфера на Хаверц.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички