Обамеянг бесен от решение на ВАР в мача срещу Ливърпул


Обамеянг бесен от решение на ВАР в мача срещу Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1242 0

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг не скри разочарованието си от едно от решенията на системата за видеоповторения в снощния двубой срещу Ливърпул. Става въпрос за ситуацията в началото на второто полувреме на срещата, при която бранителят на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд трябваше да получи червен картон заради нарушение срещу Букайо Сака.

Младият футболист на „артилеристите“ получи сериозен удар в крака от Александър-Арнолд и повторението показа, че десният бек трябваше да бъде изгонен. Съдията Пол Тиърни обаче му показа единствено жълт картон, а ВАР изненадващо не преразгледа решението на рефера. В лагера на Арсенал бяха бесни, след като миналата седмица нападателят на „артилеристите“ Еди Нкетия беше изгонен след преразглеждане с ВАР за абсолютно сходна ситуация, когато влезе грубо на Джеймс Джъстин от Лестър. Един от най-ядосаните от щаба на Арсенал бе голмайсторът Пиер-Емерик Обамеянг. „По дяволите, защо не бе използван ВАР при тази ситуация“, написа габонецът в Туитър.

За щастие на Арсенал Букайо Сака се размина без сериозна контузия при тази ситуация и тимът от Северен Лондон успя да запише паметна победа с 2:1 над шампионите от този сезон. „Артилеристите“ отбелязаха и двата си гола след грешки в отбрана на Ливърпул. А ето как Юрген Клоп коментира вчерашната загуба на неговия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички