Челси ще сменя Кепа с вратар на Манчестър Юнайтед


Челси ще сменя Кепа с вратар на Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1706 0

Челси е готов да удвои заплащането на вратаря Дийн Хендерсън, за да го отмъкне от Манчестър Юнайтед. Според ‘Manchester Evening News’ лондончани са се свързали с представителите на английския страж, след като Франк Лампард е недоволен от представянето на рекордната покупка на тима Кепа Арисабалага.

23-годишният Хендерсън в момента печели по 70 хиляди паунда на седмица, като отборът, в който той е под наем Шефилд Юнайтед, плаща по-голямата част от заплатата му. Челси е готов да му предложи 170 хиляди паунда на седмица, над два пъти от възнаграждението, което той взима в момента. Лампард постави на ръководството на Челси задачата да привлече Хендерсън в момент, в който треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити титулярния страж на тима Давид Де Хеа. Норвежецът на няколко пъти заяви, че Хендерсън ще бъде първи избор на вратата на Юнайтед в бъдеще, но в през септември Де Хеа подписа нов 4-годишен договор с тима.

Хендерсън ще се завърне при „червените дяволи“, щом изтече наема му с Шефилд Юнайтед. Английският национал обаче не желае да остане в клуба, ако бъде резерва на Де Хеа. Хендерсън иска да играе за Манчестър Юнайтед, но ако клубът не може да му осигури стартово място, ще търси късмета си другаде. А ето какво мисли Алън Шийрър по темата за вратарския пост в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички