Къде да гледаме дербито във Висшата лига - Челси – Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме дербито във Висшата лига - Челси – Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

1539 0

Тази вечер от 22:00 часа Челси посреща Манчестър Юнайтед в горещото дерби на 26-тия кръг на Висшата лига. Двубоят ще бъде предаван пряко Diema Sport 2, а можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Домакините от Челси не се намират в добра форма, като отборът има само един успех в последните 5 срещи във Висшата лига. Лондончани заемат 4-тото място в класирането в първенството, като имат актив от 41 точки, но вече водят само с една на 5-тия Тотнъм, който спечели двубоя си от този кръг във вчерашния ден.

Манчестър Юнайтед не се наслаждава на добър сезон. „Червените дяволи“ са едва на 9-тата позиция в класирането, като също имат само един успех в последните си 5 срещи в Премиър лийг. Победата ще бъде от голямо значение за играчите на Оле Гунар Солскяер, тъй като те изостават на 6 точки от 4-тата позиция, където се намира именно Челси. Манчестър Юнайтед вече на два пъти надви днешния си съперник през този сезон, като спечели с 4:0 на „Олд Трафорд“ в откриващия кръг на Висшата лига и с 2:1 на „Стамфорд бридж“ в двубой от Карабао Къп.

А ето кой футболист на „червените дяволи“ може да направи дебюта си за тима в днешната вечер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички