Солскяер: Игало може да остане за постоянно


Солскяер: Игало може да остане за постоянно
Снимка: Guliver/GettyImages

2899 0

Нападателят Одион Игало може да се окаже повече от просто временен нападател за тима на Манчестър Юнайтед. Наставникът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер заяви, че нигериецът може да остане за постоянно на „Олд Трафорд“ след края на сезона. Игало дойде под наем в Юнайтед от Шанхай Шенхуа в последния ден от зимния трансферен прозорец.

„Ако си на вратата, това ти дава шанс. Ако впечатлиш като играч и като личност, помогнеш на групата да се подобри, разбира се, съществува възможност да удължим нещата“, каза Солскяер. Манчестър Юнайтед упря да Одион Игало след травмата на Маркъс Рашфорд през януари, като Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд останаха единствените нападатели в състава на „червените дяволи“. Преди това той носеше фланелката на Уотфорд във Висшата лига, като в рамките на години и половина успя да отбележи 16 гола.

Все още не е ясно дали Одион Игало ще попадне в състава на Манчестър Юнайтед за гостуването на Челси тази вечер. Нигериецът тренираше индивидуално през последната седмица, като предпазна мярка за евентуална зараза с коронавирус, но се очаква да пътува с отбора за днешния мач. А ето с каква благотворителна дейност се занимава Игало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички