Куриоз: Фенове на Манчестър Юнайтед позираха с трофей на Манчестър Сити


Куриоз: Фенове на Манчестър Юнайтед позираха с трофей на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1313 0

 

В Ню Йорк се проведе събитие, организирано от Висшата лига, и описано като „автентично преживяване в ден на мач от първенството“. Там феновете от Щатите са могли да се насладят на най-различни атракции, една от които е бил трофеят от Висшата лига, накичен с панделки в цветовете на настоящия шампион – Манчестър Сити.

Екипът, отговарящ за присъствието на Манчестър Юнайтед в социалните мрежи, сподели интересна снимка в Туитър, в която фенове на „червените дяволи“, носещи артикули на любимия си тим, позират с трофея от Висшата лига, който обаче принадлежи на градския им съперник Манчестър сити. Навярно, преди да споделят изображението, от Юнайтед не са обърнали внимание на детайлите, но какво да се прави? Всеки греши.


Реакциите относно този пост не закъсняха. Много почитатели на Юнайтед останаха гневни и разочаровани от споделената снимка в социалните мрежи, втори, пък не пропуснаха да се посмеят на гърба на отбора от Манчестър, а коментари от типа „Те взеха назаем трофея от Сити“ и „Всичко в тази организация куца“ нашумяха с най-много лайкове.

Според мнозина много фенове на Манчестър Юнайтед от „старата школа“ никога не биха се снимали с трофей собственост на най-големия им враг, което повдигна и въпроса за ценностите на съвременните запалянковци.

Но можем ли да виним в случая феновете за тази снимка? Все пак те не са виждали любимия им отбор да вдига отличие от цели 5 години насам.

Сагите в отбора на Острова изглежда нямат край, а ето какво заяви звезда на Юнайтед по-рано през седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички