Представители на Манчестър Юнайтед са интервюирали Ерик Тен Хаг (подробности)


Представители на Манчестър Юнайтед са интервюирали Ерик Тен Хаг (подробности)
Снимка: Getty Images/Guliver

1998 0

 

Манчестър Юнайтед са направили първата стъпка към привличането на постоянен мениджър. От клуба вече са се свързали с един от потенциалните наследници на Ралф Рангник, а именно настоящият старши треньор на Аякс Ерик тен Хаг.

В понеделник представители на „червените дяволи“ са интервюирали холандеца за овакантената позиция в отбора, като дискусията е била формална. Ръководството смята, че тен Хаг е човекът, който може да поведе тима до така желаните успехи. От Манчестър Юнайтед обаче не бързат, защото биха искали да изслушат и другите кандидати за поста, съобщава Daily Mail. Маурисио Почетино, Хулиен Лопетеги, както и Луис Енрике са останалите кандидати.

52-годишният специалист се очаква да напусне Аякс след края на сезона, но в момента надали иска шум около отбора, защото воденият от него тим води сериозна борба за титлата в холандското първенство с ПСВ.

Не е ясно обаче каква ще бъде ролята на настоящия мениджър на клуба от Острова Ралф Рангник в търсенето на негов заместник. Германецът ще остане в клуба като консултант, след като времето му като наставник изтече в края на сезона.

Сагата около търсенето на нов мениджър на „Олд Трафорд“ се засилва. Ето какво каза обаче звезда на отбора за един от бившите мениджъри в Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички