Неманя Матич: През второто полувреме надиграхме Ливърпул


Неманя Матич: През второто полувреме надиграхме Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2261 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че неговият отбор е бил много по-добър през второто полувреме на мача срещу Ливърпул на "Анфийлд". В дербито в неделя Ливърпул надигра съперника си с 2:0, като вкара втория гол в допълнителното време, а преди това "червените дяволи" не спираха да търсят път към изравняването.

Сърбинът е убеден, че през второто полувреме Юнайтед е бил по-добър на терена и иска отборът да играе така във всеки голям мач.

"Мисля, че те играха по-добре през първото полувреме и в първите 5-10 минути от втората част, но след това контролирахме играта. Чувствахме, че мачът е под наш контрол и можем да вкараме, да създаваме положения... В заключителните 35-40 минути играхме доста добър футбол. Бяхме по-добри, но става трудно, когато не бележиш срещу такъв съперник. Уверен съм, че треньорският ни щаб ще анализира всичко, а последните 35 минути ще станат образец за това как трябва да се играе срещу силни отбори", заяви Матич пред MUTV. А правилно ли бяха отменени два гола за Ливърпул в мача вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички