Изненада: Манчестър Сити отмъква играч изпод носа на Юнайтед


Изненада: Манчестър Сити отмъква играч изпод носа на Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3876 0

Почти сигурният трансфер на Бруно Фернандеш в Манчестър Юнайтед може и да не се осъществи. Според португалския „Корейо де Маня“ градският съперник на „червените дяволи“ Манчестър Сити е готов да надцака Юнайтед за подписа на играча.

Тимът от „Олд Трафорд“ преследва 25-годишния халф още от лятото, като през този месец те подновиха своя интерес. През последната седмица почти всичко бе договорено, но Спортинг и Манчестър Юнайтед не успяха да се разберат за трансферната сума на играча, като португалският клуб искаше 68 милиона паунда, докато от Юнайтед бяха склонни да предложат само 50. Сега обаче се оказва, че Манчестър Сити също желаят футболиста, като от щаба на „гражданите“ нямат проблеми да платят исканите пари.

От „Етихад стейдиъм“ все пак заявяват, че биха предпочели да вземат Бруно Фернандеш след края на сезона. Ситуацията около португалския национал става все по-интересна, след като през миналата седмица стана ясно, че той е договорил личните си условия на „Олд Трафорд“. А ето кой играч пожелаха феновете на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички