Кристиано Роналдо се връща в стартовата единайсеторка на Манчестър Юнайтед?


Кристиано Роналдо се връща в стартовата единайсеторка на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2061 0

Кристиано Роналдо може да се завърне в стартовите 11 на Манчестър Юнайтед във Висшата лига тази неделя срещу Нюкасъл, твърди бившият британски национал Джолиън Лескът.

Още от началото на сезона стана ясно, че плановете на Роналдо и тези на мениджъра Ерик тен Хаг се разминават. Нидерландецът даде да се разбере, че ще разчита на други футболисти в своята единайсеторка, оставяйки португалската мегазвезда на пейката.

Роналдо или Антони - тежкият избор пред Тен Хаг

"Това е доста трудно да се предвиди. Аз лично смятам, че ще му бъде даден шанс да стартира на фона на последните му добри изяви. Всичко зависи от мениджъра Тен Хаг. Мисля, че и Антони се справя на ниво, но според мен Нюкасъл е отбор, който трудно ще бъде победен, а за такива мачове ти трябва футболист като Роналдо", написа Джолиън Лескът за "LiveScore".

Представянията на Роналдо през сезона

Като добавим факта, че почти редовно португалецът "търка" пейката статистиката на Роналдо не е никак цветуща. В общо 11 мача този сезон във всички турнири той се е разписал едва два пъти, като е допринесъл и само с 1 асистенция. Мнозина вярват, че това ще бъде последния сезон на звездата на "Олд Трафорд".

Какво бъдеще очаква Кристиано Роналдо?

Петкратният носител на "Златната топка" пожела да си тръгне от Острова още през лятото. Много европейски грандове проявиха интерес към португалеца, но в крайна сметка, се отказаха от услугите му. Има сериозни спекулации, че той дори няма да дочака края на сезона, като иска да бъде трансфериран още през януарския трансферен прозорец. Докато предстои да разберем какво ще се случи с него, той няма да пропусне награждаването за "Златната топка" тази година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички