Еди Хау се размечта: Нюкасъл може да стане глобален гигант като Манчестър Юнайтед


Еди Хау се размечта: Нюкасъл може да стане глобален гигант като Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

2098 0

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау обяви, че амбицията на клуба е да стане глобален гигант по подобие на Манчестър Юнайтед. Той заяви това в навечерието на сблъсъка между двата тима от 10-ия кръг във Висшата лига. Мачът е утре от 16 часа на „Олд Трафорд“.

 „Не обичам да слагам таван пред възможностите на играчи и клубове. Целта на клуба и огромната амбиция е глобалният бранд и глобалният ентусиазъм за Нюкасъл да растат. Ако успеем да постигаме успехи, все повече хора по света ще ни подкрепят. Така сам се поставям под голямо напрежение, но това е предизвикателството пред мен и клуба. Кой знае как ще изглеждат нещата след 20 или 30 години“, коментира Хау. 

Специалистът не подмина и представянето на новото попълнение Бруно Гимараеш, който блесна два гола при успеха с 5:1 срещу Брентфорд в последния кръг.

 „Честно казано, когато го взехме, не очаквахме, че той ще допринесе и с голове. Не сме имали амбиция да го направи играч, който бележи повече, това се случи естествено, просто защото той е много добър футболист. Надявам се да вкарва още“, заяви още Хау.

В Нюкасъл явно искат не само да станат глобален гигант като Манчестър Юнайтед, но искат да избавят и футболист на „червените дяволи“ от мъките на „Олд Трафорд“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички