Дори без номинация: Роналдо няма да пропусне церемонията за Златната топка


Дори без номинация: Роналдо няма да пропусне церемонията за Златната топка
Снимка: Getty Images

1681 0

Извън основните кандидати за получаване на Златната топка за представянето си през сезон 2021/22, Кристиано Роналдо трябва да бъде една от фигурите, които ще присъстват на церемонията, която ще се проведе на 17-ти октомври в Париж.

Това до голяма степен би било изненада, тъй като носителят на 5 индивидуални трофея в тази класация почти всяка година пропуска събитието, особено, когато е сигурно, че няма да бъде спечелена от него, а в случая Роналдо дори не е сред номинираните

Според " Le Parisien" португалският национал, който не преживява най-добрите си спортни моменти в Манчестър Юнайтед, трябва да присъства на церемонията, на която французинът и бивш негов съотборник в Реал Мадрид - Карим Бензема е основен фаворит за получават най-желаното индивидуално отличие сред футболистите.

Присъствието на Килиан Мбапе, друг от основните кандидати за спечелването на трофея, не е напълно сигурно, както добавя същият източник.

Ако спечелят в понеделник, Карим Бензема или дори Килиан Мбапе може да станат първият френски футболист, спечелил Златната топка от 1998 г. насам, годината, в която Зинедин Зидан се открои от конкуренцията. А ето и фаворита на Садио Мане за спечелването на най-голямото индивидуално отличие във футбола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички