Тен Хаг призна: Кристиано Роналдо е обратно в състава на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг призна: Кристиано Роналдо е обратно в състава на Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

980 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано Роналдо ще се завърне в състава на „червените дяволи“ за домакинството на Шериф Тираспол в Лига Европа утре вечер, но Рафаел Варан е аут до началото на Световното първенство. Португалският нападател поднови тренировки във вторник, след като бе оставен извън групата за гостуването на Челси, завършило при равенство 1:1 на „Стамфорд Бридж“.

37-годишната звезда на Юнайтед бе наказана от Тен Хаг за това, че отказа да влезе като резерва при победата над Тотнъм с 2:0 и за това, че напусна „Олд Трафорд“ преди последния съдийски сигнал. Въпреки това, двамата са в постоянни разговори и наставникът на манчестърци заяви, че капитанът на Португалия ще бъде на разположение за срещата с молдовския Шериф.

Темата за Кристиано Роналдо е приключена

„Да, Кристиано ще бъде в състава за четвъртък. Мисля, че си казахме всичко и отговорихме на всички въпроси. Той бе извън групата за един мач и сега е обратно в състава. Темата е приключена. Той се завърна. Нека се концентрираме върху предстоящия двубой“, започна нидерландецът на днешната си пресконференция.

Лоши новини за Манчестър Юнайтед

Тен Хаг имаше лоши новини за привържениците на Юнайтед. Централният защитник Варан ще бъде в лазарета в следващите седмици, след като получи контузия срещу Челси през уикенда. Френският национал напусна принудително терена и през сълзи, след като се разтегна по особен начин в опит да влезе в единоборство с Пиер-Емерик Обамеянг.

Мениджърът на „червените дяволи“ разкри, че 29-годишният бранител ще бъде аут от терените поне до началото на Мондиала в Катар, но все още смята, че може да участва на турнира. „Рафаел Варан не е в групата. Той ще бъде аут, със сигурност, до Световното първенство. Той няма да играе в този период за Манчестър Юнайтед. Мисля, че може да се включи на Световното, но трябва да видим как ще се развие рехабилитацията му“.

Магуайър, Ван де Беек и Уан-Бисака се завръщат

В добавка към завръщането на Роналдо, капитанът Хари Магуайър, полузащитникът Дони ван де Беек и десният бек Аарън Уан-Бисака са също обратно в състава. „Хари, Дони и Аарън вече тренират и се подготвят за мача в четвъртък. След тренировката днес ще взема решение относно тях“, завърши Тен Хаг, чийто тим се нуждае от точка срещу Шериф, за да се класира за елиминациите на втория по сила турнир в Европа.

Междувременно стана ясно, че "отговорникът" за трансферите на Салах, Мане, Ван Дайк и Алисон в Ливърпул ще крои трансферите на Манчестър Юнайтед (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички