Кристиано Роналдо избра къде да живее след края на кариерата си (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо избра къде да живее след края на кариерата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

25076 0

Самият факт, че Кристиано Роналдо се намира във финалните акорди на своята футболна кариера, то португалецът вече все по-сериозно мисли за след края на своя „живот“ във футбола.

Макар да притежава изключително много недвижими имоти по цялото земно кълбо, то португалският ас е решил да направи ход, който никой не е очаквал. Според английските медии не е изненадващо, че Роналдо е решил да живее в Португалия, но голямата новина е, че №7 на Манчестър Юнайтед е избрал градчето Кинта де Мариня, което се намира на португалската ривиера, която е на 30 километра от Лисабон.

Само за земята португалецът е заделил 8 милиона евро, за да я закупи, но съвсем скоро е започнала работата по изграждането на луксозната вила, в която той ще живее със семейството си.

Проектът е с модерна архитектура, като вилата ще има обща площ от 1100 квадратни метра. Всички спални ще имат ексклузивен изглед към морето наблизо, а за добрия живот на Кристиано ще има и огромен гараж, който да побере целия автопарк, който е притежаван от славния футболист от Иберийския полуостров.

Също така вилата ще бъде оборудвана с асансьор, подово отопление, климатик и слънчеви панели. Ще има открит басейн, малко футболно игрище и детска площадка за неговите деца.

Изглежда пределно ясно, че Роналдо иска да продължи живота си в своята родина, след като е купил и останалите имоти около тази земя. Преди години той закупи луксозен апартамент в Лисабон, който му струваше над шест милиона евро!

Звездата на Ман Юнайтед също така притежава огромна вила в родния си Фуншал, Мадейра. Майка му – Долорес, и брат му – Уго, вече живеят там, така че Роналдо прекарва по-голямата част от времето си по време не ваканция в тази вила.

А коя звезда на Ливърпул е искала да играе в Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички