Роналдо към "Анфийлд": Благодаря ви, няма да забравя този момент! (ВИДЕО)


Роналдо към "Анфийлд": Благодаря ви, няма да забравя този момент! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5027 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо излезе с първа публикация в социалните мрежи след новината, че той и Джорджина са загубили един от новородените си близнаци при раждането. Португалецът използва профила си в Инстаграм, за да благодари на "Анфийлд".

В дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед по-рано през седмицата феновете на мърсисайдци направиха изключителен жест към Роналдо, като поднесоха своите аплодисменти в седмата минута на мача в знак на подкрепа към португалеца. На стадиона се пееше и легендарният химн на Ливърпул - You'll Never Walk Alone.

Този момент на уважение не остана незабелязан от Роналдо, който отдаде дължимото на "червените", макар и на терена двата гранда да са кръвни врагове. Постът на португалеца бързо набра популярност сред феновете, които коментират, че именно такива моменти доказват, че футболът е повече от просто една игра.

"Един свят... един спорт... едно глобално семейство... Благодаря, Анфийлд. Аз и моето семейство никога няма да забравим този момент на респект и състрадание", написа Роналдо.

Как Юрген Клоп коментира подкрепата на "Анфийлд" към Кристиано Роналдо, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички