Хари Магуайър разкри за труден период от живота си: Ние футболистите също имаме емоции...


Хари Магуайър разкри за труден период от живота си: Ние футболистите също имаме емоции...
Снимка: Getty Images

1509 0

Звездата на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, разкри за доста труден период в своя живот и че през последните няколко месеца му е било доста трудно както в професионален, така и в личен план.

Най-скъпият английски защитник в историята на футбола не се намираше в оптимална форма, когато започна сезон 2022/23. Той дори бе изваден от стартовата единайсеторка на Ерик тен Хаг след серия от незадоволителни представяния.

"Мисля, че хората виждат нас, футболистите, като роботи, които нямат емоции, но това не е така. Ние също сме като тях, имаме емоции, които много лесно могат да бъдат разбити", каза Магуайър за "The Times".

"Всеки футболист е крайно разочарован от себе си, когато няма добри резултати и не се представя добре. Аз лично гледам да не го мисля много, след края на всеки мач се прибирам и гледам да забравя за разочарование възможно най-скоро", добави още английският национал.

Сега Хари Магуайър ще се надява да се представи на ниво на Световното първенство в Катар, което започва след броени дни. Футболистът е един от най-верните възпитаници на националния селекционер на "трите лъва" - Гарет Саутейг и мнозина прогнозират, че Хари ще е безспорен титуляр в неговата единайсеторка.

Легенда на Манчестър Юнайтед пък застана зад Магуайър и го защити наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички