Манчестър Юнайтед вади сериозна сума пари за Айвън Тони


Манчестър Юнайтед вади сериозна сума пари за Айвън Тони
Снимка: Getty Images

2069 0

Управата на Манчестър Юнайтед продължава да крои планове по какъв начин да заздрави нападението на своя клуб. "Червените дяволи" са хвърлили око на голмайстора на Брентфорд - Айвън Тони, твърди изданието "ArseDevils".

Според инфото "дяволите" гласят Тони за потенциален заместник на Кристиано Ронлдо, за когото се очаква да си тръгне след края на настоящата кампания. Ръководството на клуба готви сумата от 45 милиона паунда, с която да изкуши "пчеличките".

Айвън Тони се установи като елитен нападател след пристигането си в Брентфорд от състава на Питърборо през 2020 година. През настоящия сезон 2022/23 той впечатлява с изявите си като вече има 13 гола и 3 асистенции в 15 срещи във всички турнири. Съвсем наскоро пък 26-годишният британец наниза 2 попадения срещу Манчестър Сити и нанесе първа загуба на "гражданите" в техния дом "Етихад Стейдиъм".

Мнозина вярват, че Ерик тен Хаг се нуждаае от точно такъв тип футболист за своите игрови схеми, който да ръководи центъра на атаката на "дяволите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички