Маркъс Рашфорд разкри кой му помага най-много за силната му форма


Маркъс Рашфорд разкри кой му помага най-много за силната му форма
Снимка: Getty Images

1582 0

Маркъс Рашфорд разкри, че треньорът в Манчестър Юнайтед – Бени МакКарти, му помага изключително много с трудностите през този сезон. Според нападателя именно треньорът е „ключът“ за това той да има много стойностна кампания до този момент.

25-годишният Рашфорд има осем гола и три асистенции в 18 мача за „червените дяволи“ през сезона и това му осигури място в селекцията на Англия за Мондиал 2022. Именно заради тези си статистики Рашфорд „вини“ МакКарти.

„Той ми помага много през този сезон. Хубаво е да имаш треньор, който дълги години е бил нападател и ти дава своя опит. Мислим само как да вкарваме голове, да подаваме. Ако вкарам и бием, съм щастлив“, каза нападателят пред Sky Sports.

МакКарти беше повикан в клуба от Ерик тен Хаг през лятото, като нидерландецът е искал в екипа си някой с „различен глас“. „Има още едно място за щаба ни, което искаме да го запълним. Някой с различен глас, като именно Бени е такъв“, каза през лятото Тен Хаг.

МакКарти е играл в кариерата си за Аякс, Селта Виго, Порто, Блекбърн Роувърс и Уест Хем, а южонафриканецът има 79 мача за своята родина и 31 гола в този период. А кой сърбин може да замени Кристиано на "Олд Трафорд", четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички