Журналистът на Роналдо разкри какво е финансовото му състояние в опит да го защити


Журналистът на Роналдо разкри какво е финансовото му състояние в опит да го защити
Снимка: Getty Images

4592 0

Британският журналист Пиърс Морган, известен като личен приятел и застъпник на Кристиано Роналдо, опита да убеди феновете, че португалската суперзвезда не се е присъединил към новия си клуб Ал Насър заради парите. Той обаче издаде какво е състоянието на нападателя към момента.

Както е известно, в края на декември Роналдо подписа с гранда от Саудитска Арабия за 2,5 години срещу 200 милиона евро на сезон. Ако изпълни договора си докрай, звездата ще прибере половин милиард евро от азиатския клуб.

"Наистина вярвам, че той е бил воден повече от рекордите и наследствотом отколкото от парите. Той вече има половин милиард паунда, така че, не изглежда да има нужда от няколко паунда в Саудитска Арабия. Така се случи, че получава огромна заплата за това, че строи футбола там на една много добра платформа - победа над световните шампиони.

И така, през последните няколко месеца много се промени по отношение на футбола в Близкия Изток. Това беше невероятно световно първенство като цяло, така че (този трансфер) изглежда по-малко безумен, отколкото би бил преди шест месеца, когато Саудитска Арабия беше съвсем неактуална във футбола", каза фенът на Арсенал пред talkSPORT. А ето как Роналдо блесна при дебюта си за Ал Насър срещу ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички