"Шефе, какво правим"? Димитър Бербатов разкритикува Греъм Потър и решенията му


"Шефе, какво правим"? Димитър Бербатов разкритикува Греъм Потър и решенията му
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2198 0

Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, направи любопитен коментар относно победата на Челси с 1:0 над Кристъл Палас в неделя.

"Сините" най-накрая записаха положителен резултат, който даде надежди на феновете, че отборът ще излезе от дълбоката криза. Въпреки успеха, за лондончани останаха известни притеснения като например формата на новото попълнение Пиер-Емерик Обамеянг.

Нападателят влезе като резерва през второто полувреме, но отново не убеди. Към момента за лондончани той има на сметката си 17 мача, 10 от които като титуляр, в които записва едва 3 гола и 1 асистенция. Именно това бе и главната тема, която легендарният българин коментира.

"Нуждаеха се от победа. Може да се каже, че беше грозна такава, но победата си е победа и те се нуждаеха от нея точно в този момент. Има обаче много въпросителни пред тях", коментира Бербо пред "Premier League Productions" и разкри кои са те.

"На първо място - купиха много играчи, а какво става, когато се върнат контузените? Евентуално ще се завърнат и тогава се пълни с футболисти. Как ще се справиш с този проблем, този луксозен проблем?

"Например Хаверц. Той вкара гола, а не е централен нападател. Имаш такъв на скамейката - Обамеянг, а пускаш някого, който не се подвизава на тази позиция. Обамеянг си стои там и мисли 'Шефе, какво се случва? Аз съм централен нападател, но очевидно не ми вярваш".

Ще има въпроси на тренировъчното игрище и той ще трябва да им отговори. В края на деня обаче, важното към момента за тях беше победата", завърши голмайстор номер 1 с българския национален отбор за всички времена.

Ето какво каза самият Потър относно кризата при "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички