Джеси Лингард последва примера на Роналдо и нападна Манчестър Юнайтед: Толкова са изостанали с всичко


Джеси Лингард последва примера на Роналдо и нападна Манчестър Юнайтед: Толкова са изостанали с всичко
Снимка: Getty Images

5786 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард проговори за положението в клуба и подкрепи оценката на Кристиано Роналдо.

Знаете ли какво, мисля, че са толкова изостанали с всичко“, сподели настоящият играч на Нотингам Форест в подкаста „Diary of a CEO“.

Вижте съоръженията на Манчестър Сити, на Тотнъм, когато ходим и тренираме там с Англия, сякаш са години напред“, поясни Лингард.

Играчът споделя, че още през 2017 година се е опитал да хвърли светлина по въпроса с YouTube и интернет съдържанието: „Но те са толкова изостанали във всичко. Просто искам да са в крак с новите неща, с нещата, които се случват“.

Джеси Лингард допълни и, че когато играчите отидат в Юнайтед, очакват най-доброто, защото това е „един от най-големите клубове в света“. „Искаш най-добрата храна, басейна, джакузито, сауната, но би трябвало да са малко по-модерни“, каза играчът.

Просто изостават като цяло. Навремето имахме тенис на маса, билярд, дъска за стрелички и това те караше да се чувстваш щастлив и други подобни неща. Но вече не е така, нямаме стая за игри или нещо подобно. Влизаш, тренираш и се прибираш вкъщи. Понякога искаш да останеш на тренировъчната площадка, да играеш дартс с момчетата, да играеш тенис на маса. Промениха столовата, но за да си актуален и да останеш в днешно време, трябва да си малко по-модерен“, категоричен е Лингард.

Преди време той отново разкритикува "червените дяволи".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички