Кристиан Ериксен с първи думи след 90-те минути на "Кароу Роуд" срещу Норич


Кристиан Ериксен с първи думи след 90-те минути на "Кароу Роуд" срещу Норич
Снимка: Getty Images

1805 0

Футболните фенове по целия свят бяха много щастливи да видят Кристиан Ериксен, който не само отново се завърна към професията си, но и изкара пълни 90 минути при гостуването на Брентфорд на Норич, въпреки че през лятото на 2021 г. получи сърдечен удар по време на Евро 2022.

"Не бих казал, че това беше нова глава, бих казал, че животът ми продължава. Разбира се, имах много лоши моменти, които ми отнеха няколко месеца... Да съм тук сега, осем или девет месеца по-късно, е невероятно", каза датчанинът пред "BBC" след победата с 3:1 на неговия отбор.

Старши треньорът на Брентфорд Томас Франк също похвали усилията на Ериксен, но заяви, че има още какво да се види от него:

"Радвам се да го видя да играе 90 минути. Направи страхотна асистенция за първия гол и имаше няколко отлични паса, така че съм много доволен. Можете да видите обаче, че има още какво да се иска от него, което е положително".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп отличи едно име в състава на Ливърпул след важната победа над Уест Хям

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички