Юрген Клоп отличи едно име в състава на Ливърпул след важната победа над Уест Хям


Юрген Клоп отличи едно име в състава на Ливърпул след важната победа над Уест Хям
Снимка: Getty Images

2060 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп бе много доволен от минималната победа над Уест Хям, заявявайки след последния съдийски сигнал, че този успех срещу "чуковете" може да се окаже много важен:

*Разликата между мърсисайдци и лидера във Висшата лига - Манчестър Сити, е само три точки!

"Не знам дали ще помним дълго този мач, но той може да се окаже доста важен. Знаем колко силни страни има Уест Хям. През първото полувреме не им дадохме много възможности, но втората част беше доста по-отворена. Те знаеха, че трябва да действат по-директно, а ние не успявахме да спечелим вторите топки. Важното бе да удържим победата и ние успяхме", каза опитният наставник и отличи един от своите играчи:

"Имахме и доза късмет, но няма как да печелим толкова много мачове, без да имаме и малко шанс. Абсолютно съм доволен от резултата. Знам, че можехме да играем доста по-добре, но най-важното е, че победихме много сериозен противник. Не е случайно, че те са толкова напред в класирането и се борят за участие в Европа. Доста от играчите ми бяха на ниво, а над всички бе Садио Мане. Той е много труден за опазване, но съм малко разочарован, че не се възползвахме максимално от ситуациите, които имахме".

Относно шансовете на Ливърпул за титла през този сезон, Клоп каза следното:

"Разбира се, че продължаваме да се надяваме, но в момента не всичко зависи от нас. Ние можем единствено да печелим нашите мачове. Няма как да влияем на тези, в които не участваме. Затова няма нужда да мислим за тях, а трябва да се съсредоточим върху нашите си".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Томас Тухел скастри феновете на Челси заради "Роман Абрамович"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички