Силно: Играч на Юнайтед, пратен под наем, тръгна в разпален спор, но видя, че срещу него е Ериксен и... (ВИДЕО)


Силно: Играч на Юнайтед, пратен под наем, тръгна в разпален спор, но видя, че срещу него е Ериксен и... (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3096 0

Двубоят между Норич и Брентфорд със сигурност не е привлякъл толкова зрители, колкото някои от зрелищните сблъсъци в този кръг на английската Висша лига, но един момент от мача бе толкова въздействащ, че открадна вниманието в този ден.

Главни действащи лица в него бяха футболистът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс, който е под наем в Норич, както и бившият ас на Тотнъм и Интер - Кристиан Ериксен. Както е известно, последният претърпя кошмарен инцидент на Евро 2020 и имаше сериозна опасност да спре с футбола (трябва и да напусне Италия и Интер).

Ериксен задържа цинично Брандън и спря опасна атака 5 минути преди края на редовното време за първото полувреме, а при падането се приземи върху него. Нарушението вбеси младокът и той видимо бе изнервен и тръгна да търси саморазправа.

Още в момента, в който видя, че става въпрос за Ериксен обаче, нервите у младока изчезната и дори... легна, за да го прегърне. Можете да видите милия момент по-долу на кадрите в материала. Мачът завърши при резултат 3:1 за Брентфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички