Коварните дуели на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме мачовете от Висшата лига?


Коварните дуели на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме мачовете от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1813 0

След паузата за мачовете на националните отбори се подновиха и европейските клубни първенства. В английската Висша лига ни очакват вълнуващи сблъсъци още в първия ден. Вероятно един от най-непредвидимите е този между Манчестър Юнайтед и Брайтън.

"Червените дяволи" имат шест точки след четири мача, докато "чайките" са с девет и се представят впечатляващо и през тази кампания. Изненадващо или не, но грандът от Манчестър е в серия от цели четири поредни мача без успех срещу този опонент.

Във Висшата лига Брайтън побеждава три пъти (единият път с разгромното 4:0), а другата среща е за ФА Къп на полуфиналите от миналия сезон. Тогава двата отбора завършват при равенство, но при последвалите дузпи Юнайтед побеждава.

Манчестър Сити пък ще опита да остане единственият непобеден отбор в първенството. "Гражданите" гостуват на четвъртия Уест Хем, който е с три победи и едно равенство и се намира в чудесна форма.

Уест Хем - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?

Мачът между двата отбора ще започне в 17:00 часа българско време и ще можете да го гледате пряко по "Нова спорт". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Манчестър Юнайтед - Брайтън по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?

Този на "Олд Трафорд" е с напълно идентичен начален час - 17:00 часа българско време. Него ще можете да наблюдавате пряко по "Диема спорт 2", както и да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички