Димитър Бербатов заяви какво трябва да направи Юнайтед, за да победи Брайтън


Димитър Бербатов заяви какво трябва да направи Юнайтед, за да победи Брайтън
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1844 0

Бившият български национал и футболист на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, посочи какво точно трябва да направят "червените дяволи", ако искат да вземат трите точки от Брайтън днес (16 септември) в мач от петия кръг на английската Висша лига.

"Ако не внимават..."

Димитър Бербатов смята, че бившият му отбор може да очаква труден двубой срещу амбициозните "чайки" на "Олд Трафорд". Той посъветва футболистите на Юнайтед в изданието "Metro" да бъдат изключително внимателни срещу отбора на Роберто Де Зерби.

"Ман Юнайтед страдаше и преди срещу Брайтън. Ако не внимават, пак ще страдат. Харесвам начина, по който Брайтън играе футбол, с техните подавания и използването на пространството. "Чайките" също търпят загуби - така беше срещу Уест Хям. Юнайтед трябва да се събуди, тъй като преди да се усетиш, сезонът почти ще приключил", сподели Бербо за английската медия.

"Червените дяволи" се завръщат към клубния футбол след поражение с 1:3 от Арсенал в последния си мач във Висшата лига на 3 септември, точно преди международната пауза. С две победи от четири мача, те се намират на 11-ата позиция в класирането, изоставайки на шест пункта от лидера Манчестър Сити (12).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появи се изненадващ кандидат за услугите на Джейдън Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички