"Санчо и Антони ли"? Ерик тен Хаг коментира двете най-актуални теми в Манчестър Юнайтед


"Санчо и Антони ли"? Ерик тен Хаг коментира двете най-актуални теми в Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

1865 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира двете най-актуални теми в клуба в последно време. Той сподели мнението си относно скандалите с Джейдън Санчо и Антони.

Какво се случи?

Първият си навлече гнева на наставника с отношението си спрямо него. След като бившият ас на Борусия Дортмунд получи критики от нидерландеца за лошото си представяне на тренировки, той публикува онлайн опровержение. Последва изваждането му от състава на отбора.

Антони от своя страна пък получи обвинения за посегателство на жена. Към момента срещу бразилеца тече разследване, а той временно е отстранен от редиците на английския колос.

"Отборът е над всичко"!

Тен Хаг не пожела да разкрива подробности относно споровете си със Санчо. Особени такива липсваха и по въпроса с другото крило. Въпреки това, той заяви, че възпитаниците му са в настроение и всичко продължава.

"Запомнете, че тимът винаги е над всичко. Клубът ме помоли да спазвам строги правила, защото преди миналия сезон тук липсваше добра култура, започна специалистът и продължи.

"Важно е да установиш положителни стандарти, това и направих. Моя работа е да контролирам това. Санчо ли? Всичко е казано по темата. Съставът е силен, в добър дух и настроение. Антони? Нямам идея кога ще се върне. Разбира се, разочарован е, но е добре", допълни още той.

Наскоро стана ясно, че наставникът е пожелал извинение от английското крило. Санчо обаче далеч не мисли по същия начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички