Коронавирусът свалил от стреса в отбор, борещ се за оцеляване във Висшата лига


Коронавирусът свалил от стреса в отбор, борещ се за оцеляване във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

902 0

Звездата на Уест Хям Деклан Райс сподели, че едно от "по-приятните" последствия от пандемията от COVID-19 е, че временно се е премахнал "стресът" от битката за оцеляване на "чуковете" във Висшата лига.

Лондончани бяха над чертата на изпадащите по голова разлика при девет оставащи кръга, когато Премиършип бе преустановен миналия месец в резултат от глобалната криза. Английският полузащитник разкри, че докато му липсва да бъде около съотборниците си в клуба от източен Лондон, има и някои ползи от принудителната пауза.

"Трудно е, защото съм свикнал да бъда със съотборниците си и да излизат всеки ден - да ти отнемат това е наистина трудно. Положителното е, че при настоящата позиция на Уест Хям, не се усеща напрежението от това да излизаш във всеки мач с нагласата за задължителни три точки. Приятно е от тази гледна точка, защото няма стрес, но ние просто искаме да се завърнем на терена", каза 21-годишният играч пред Sky Sports.

В същото време друга звезда от Висшата лига се забавлява, като раздава автографи на... кучета (видео и подробности вижте тук).

А кога ще се поднови и кога ще приключи сезонът във Висшата лига - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички