Чембърлейн се притеснява за бъдещето си в Ливърпул


Чембърлейн се притеснява за бъдещето си в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

1416 0

Халфът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн е притеснен около ситуацията със своето бъдеще. „Червените“ закупиха англичанина през лятото на 2017-а година за 34.2 млн. Паунда от Арсенал, но той не успя да се утвърди в титулярния състав на отбора, воден от Юрген Клоп.

Редицата контузии, през които премина играчът, бяха една от основните причини той да е след Фабиньо, Тиаго и Джордан Хендерсън в халфовата линия на мърсисайдци.

Дори Къртис Джоунс, Джеймс Милнър и Наби Кейта получават повече минути, а Окслейд не е играл за отбора от март, когато тимът се изправи срещу Нотингам Форест за ФА Къп.

Юношата на Саутхемптън няма мач във Висшата лига от февруари, а през последните пет мача в първенството Клоп дори не го вика в групата на отбора.

Според Daily Mail играчът се притеснява какво ще се случи с неговата кариера, след като Ливърпул не е тръгнал да води преговори за подновяването на договора му. Окслейд има общо 29 участия за „червените“ през този сезон от всички турнири, в които е вкарал три пъти и е подал за други два гола.

Общо за клуба от „Анфийлд“ е изиграл пък 133 мача, но е пропуснал 74 заради травми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички