Кой има най-голяма заслуга за гениалното заучено положение, решило Юнайтед - Сити? (ВИДЕО)


Кой има най-голяма заслуга за гениалното заучено положение, решило Юнайтед - Сити? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

3502 0

Манчестър Юнайтед надделя над Манчестър Сити с 2:0 в голямото дерби на града в мач от 29-я кръг в английската Висша лига. Така "червените дяволи" записаха две победи в двата мача от програмата за първенството през този сезон над "гражданите" - нещо, невиждано от над десетилетие насам.

Въпреки че бе акцентирано върху грешките на стража на шампиона на Англия - Едерсон, трябва задължително да се обърне внимание на първия гол на "червените". Той дойде след заучено изпълнение на пряк свободен удар, при което до последно не стана ясно, че ще бъде потърсено подаване към Антони Марсиал (който изобщо не изглеждаше сякаш е заинтересован и въвлечен в ситуацията).

Бруно Фернандеш застана зад топката и изключително прецизно прехвърли противниковите играчи, за да намери френския нападател, който от въздуха завърши и изведе своя отбор напред в резултата. И 2-мата играчи на Юнайтед, както и треньорът - Оле Гунар Сослкяер, който вероятно е в центъра на заученото положение, заслужават поздравления за идеята и изпълнението.

МАРСИАЛ ПОКАЗА РАНАТА, КОЯТО Е ПОЛУЧИЛ В ДЕРБИТО (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички