Солскяер: Манчестър Юнайтед се нуждае от трима нови, за да се бори за титлата


Солскяер: Манчестър Юнайтед се нуждае от трима нови, за да се бори за титлата
Снимка: Guliver/GettyImages

2083 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че неговият тим се нуждае от няколко нови попълнения, за да се включи в борбата за титлата във Висшата лига. Във вчерашния ден „червените дяволи“ спечелиха с 2:0 в дербито срещу Манчестър Сити и по този начин постигнаха първи дубъл над градския си съперник за първенство от 10 години насам.

След срещата норвежкият наставник говори за ситуацията в клуба пред ‘ESPN’. “Имаме усещането, че се подобряваме. Знаем, че са ни необходими един, двама, дори трима играчи, за да бъдем претендент за титлата. Имаме нужда от още опит в състава и знаем това. Вече започваме да се изкачваме в класирането и да печелим още точки. Челси и Лестър са доста пред нас според мен“, заяви Оле Гунар Солскяер.

След вчерашния мач Манчестър Юнайтед вече има три победи над градския си съперник Манчестър Сити през настоящия сезон. „Червените дяволи“ остават на 5-тата позиция в класирането, като са на 3 точки от 4-тия Челси. А ето кой футболист се очаква да подпише нов договор с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички