Кои са тримата ключови играчи в съблекалнята на Манчестър Юнайтед? Отговорът на Бруно Фернандеш


Кои са тримата ключови играчи в съблекалнята на Манчестър Юнайтед? Отговорът на Бруно Фернандеш
Снимка: GettyImages

1871 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед и един от лидерите в отбора - Бруно Фернандеш, сподели кои, според него, са съотборниците му, правещи разликата в състава на Ерик тен Хаг.

Португалският полузащитник отличи трима такива - Каземиро, Рафаел Варан и Лисандро Мартинес. Именно това трио е от ключова роля за възхода на английския гранд, според 28-годишния състезател.

"Очевидно, Каземиро е играч, който намира коридор за подаване и в същото време покрива много празни пространства отзад. Той ти дава свободата да излезеш по-напред и да поемаш повече рискове. Можеш да се впускаш в атака, защото знаеш, че той ще те покрива"< коментира Фернандеш пред Рио Фърдинанд и продължи.

"В същия момент обаче, той вкарва голове и записва асистенции, тъй като винаги е там, където трябва. Разполага със страхотна психика. Дори да не умее да говори английски много добре, той уведомява хората по футболен начин и помага на всички. Той е много важна част от нас и подобри отбора.

Нещо повече - той подобри всеки, играещ на тази позиция, защото те кара да изискваш повече от себе си, гледайки Каземиро, който е печелил много големи трофеи с Реал Мадрид. Това те кара да осъзнаеш, че все още имаш дълъг път пред себе си.

Страстта и отдадеността на Лича (Мартинес) си личат. Рафа (Варан) е малко по-спокоен, но все пак играе голяма роля в съблекалнята. Той е човек, на когото можеш да разчиташ. Когато трябва да говори или върши работата си, го прави много добре.

Те са от голяма важност за подобрението ни, защото разполагаме с повече лидери, хора, които не се страхуват да кажат на някого каквото и да е. Понякога трябва да крещиш на съотборниците си, защото така стои футболът и за да ги караш да покажат най-доброто от себе си", завърши той.

А ето кой е научил Фернандеш на част от страхотните му умения с топка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички