Шави оцени кандидата за собственик на Манчестър Юнайтед - шейх Джасим Ал Тани


Шави оцени кандидата за собственик на Манчестър Юнайтед - шейх Джасим Ал Тани
Снимка: Getty Images

2767 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес е убеден, че катарският шейх Джасим бин Хамад Ал Тани ще бъде добър собственик на Манчестър Юнайтед. Шейхът, който е начело на една от най-големите банки в страната и е по-голям брат на емира на Катар, обяви, че е направил предложение за закупуването на английския гранд.

Преди да се завърне в Барселона, Шави няколко години игра, а после и беше треньор в азиатската страна. Там той се е срещал с Ал Тани и се изказа ласкаво за него пред "червените дяволи". Тази вечер каталунците гостуват на Юнайтед в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа.

"Имам добри отношения с шейха, той е сериозен и отговорен човек и мисля, че ще бъде добър собственик. Познавам го много добре. Мисля, че той е много добър човек. Мисля, че би бил добър вариант за Юнайтед", е казал испанецът, цитиран от "Evening Standard". А ето при какви условия семейство Глейзър може и да не продава Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички