Кои са по-добри? Холанд отговори на сравняващите него и Мбапе с Лео Меси и Кристиано Роналдо


Кои са по-добри? Холанд отговори на сравняващите него и Мбапе с Лео Меси и Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2623 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, сподели искреното си мнение относно сравняването на него и Килиан Мбапе с двамата най-големи на новото време - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Легендарното дуо е близо до края на своята знаменита кариера. Други звезди заемат техните места на футболната сцена, а мнозина вече сравняват Холанд и Мбапе с тях.

Голмайсторът на "гражданите" обаче е категоричен, че не обича да се сравнява с други играчи. Той споделя, че е фокусиран единствено върху себе си, но същевременно оцени високо аржентинеца и португалеца.

Съревнованието не е най-важно

"По този начин мисли всеки. Трябва обаче да сме внимателни. Трябва да оценим до каква степен Меси и Кристиано направиха луди неща. Също трябва да помним, че все още ги правят, защото дори да стават по-възрастни, очевидно, все още са фантастични футболисти", коментира норвежецът пред "France Football" и продължи.

"Аз никога не се сравнявам с други играчи. Това не е начинът, по който виждам нещата. Фокусирам се върху себе си. Стремя се единствено да бъда по-добър всеки ден, продължавам да се наслаждавам на това, което правя и да бъда най-добрата версия на себе си", допълни още той.

Към момента всеки един от четиримата не спира да бележи за своя отбор. Роналдо премина в саудитския Ал Насър през зимата, а вече има на сметката си двуцифрен брой попадения. Същото важи и за Меси, който наскоро облече фланелката на американския Интер Маями.

А защо треньорът на Холанд в националния отбор на Норвегия избра Меси пред него за "Златната топка"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички