Ерлинг Холанд изненада: Харесва ми, когато Гуардиола ми крещи!


Ерлинг Холанд изненада: Харесва ми, когато Гуардиола ми крещи!
Снимка: Getty Images

1079 0

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд заяви, че му допада, когато мениджърът на тима Хосеп Гуардиола му крещи. Снощи норвежецът бе избран за Играч на годината според УЕФА след суперуспешния му дебют за английския тим.

23-годишният Холанд реализира 52 гола в 53 мача за "гражданите" във всички турнири и помогна на тима да спечели златен требъл. Новият сезон започна с това, че Гуардиола се скара на играча на почивката в мача от първи кръг на Висшата лига срещу Бърнли.

"Трябва да кажа, че Пеп може да бъде малко смущаваш на моменти. Но баща ми също може да бъде малко плашещ. Както и да е, харесва ми, когато Пеп ми крещи, защото се опитва да вмъкне нещо в главата ми, което според него не е там", заяви звездата пред talkSPORT.

"Така че ми харесва и изобщо не се оплаквам - той просто иска да ме направи по-класен футболист. Изобщо не се оплаквам. Ние с баща ми много спорим, но имаме и добри моменти, затова хич не се оплаквам", допълни норвежецът. Ето как Гуардиола овика Холанд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички