Ерлинг Холанд изрази съчувствието си към Фулъм и подчерта нередовния гол


Ерлинг Холанд изрази съчувствието си към Фулъм и подчерта нередовния гол
Снимка: Getty Images

1584 0

Суперзвездата на световния футбол - Ерлинг Холанд, коментира създалата се ситуация при едно от попаденията в успеха на Манчестър Сити над Фулъм с 5:1. Вкаралият хеттрик в двубоя сподели мнението си за един от головете пред beIN Sports.

Норвежецът подкрепи мнението, че попадението на Нейтън Аке по всяка вероятност е било реализирано при нередовна позиция. Той реализира с глава в петата минута на добавеното време на първата част.

В ситуацията обаче Мануел Аканджи бе в засада, а в същото време игра с топката и влияеше върху реакциите на вратаря Бернд Лено. В крайна сметка ВАР взе решение, че попадението е редовно и по този начин "гражданите" успяха да си осигурят аванс на почивката (2:1). 

Мнението на Холанд

По този въпрос нападателят бе категоричен, че ситуацията е неприятна за гостите и съчувства на столичаните:

"Мисля, че беше засада. Чувствам се зле заради тях. Сигурно е ужасно чувство за Фулъм.

Винаги съм гладен за победи. Нов сезон е и съм готов. Започнахме малко небрежно, но завършихме по добър начин. Беше важно да спечелим всичките си мачове. Сега се разделяме за мачовете на националните си отбори след наистина добър старт", категоричен бе скандинавецът.  

Вижте по какъв параграф Холанд настигна Димитър Бербатов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички