Клоп заяви, че трансферът на Холанд ще "промени пазара" и отговори задочно на саркастичния Гуардиола


Клоп заяви, че трансферът на Холанд ще "промени пазара" и отговори задочно на саркастичния Гуардиола
Снимка: Getty Images

4649 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че трансферът на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити ще постави трансферния пазар "на съвсем друго ниво", в интервю пред Sky Sports. Английските медии вече сметнаха колко може да струва новата звезда на "гражданите", като крайната сума възлиза на умопомрачителните 250 милиона. В тази космическа сума са включени цената от клаузата в настоящия договор на германеца (75 млн. евро), комисионните за агентите и годишната заплата на нападателя за петте години от бъдещия му контракт.

"Мисля, че се говори твърде много за този трансфер. Смятам, че има много дискусии за парите, но тази сделка ще докара пазара на съвсем различно ниво. Ако Холанд премине при тях, това със сигурност няма да ги отслаби", заяви Клоп.

Германецът не пропусна да отговори на колегата си Пеп Гуардиола, който по-рано заяви, че "цялата страна подкрепя Ливърпул в битката за титлата".

"Нямам идея дали цялата страна ни подкрепя. Изпитвам различни чувства на всеки стадион, на който гостуваме, и то е точно обратното. Но той може да знае повече от мен по тази тема. Аз живея в Ливърпул и тук много хора искат да спечелим шампионската титла. Все пак тук има два тима и подкрепата ни не е повече от 50%", добави наставникът, визирайки тима на Евертън.

Ето къде и кога може да гледате предстоящата среща между мърсисайдци и Астън Вила!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички