Клоп: За целия свят - Ливърпул е един от най-добрите отбори


Клоп: За целия свят - Ливърпул е един от най-добрите отбори
Снимка: Getty Images/Guliver

2058 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп най-сетне си призна в прав текст, че отборът му е един от най-добрите за целия свят. Той определи като такива и тези на Реал Мадрид и Барселона отпреди няколко години, както и на Манчестър Сити последните две години.

"Не схващам цялата тази работа с най-добрия отбор в света. Хубаво е, когато хората го казват. По-добре е, отколкото да казват, че си най-слабият отбор в света. Когато хората кажат най-добър отбор в света, обикновено се сещаме за Реал Мадрид и Барселона отпреди няколко сезона, както и за Манчестър Сити последните две години. Но мисля, че за целия свят, Ливърпул е един от топ, топ, топ, топ клубовете" - заяви Клоп.

Той определи настройката и поведението на своя отбор като изключително важно и на високо ниво, като призна и че има наистина класни футболисти. Освен това, Клоп допълни относно желания Тимо Вернер, че ако играч вижда даден клуб като успешен, то е по-лесно да го привлече. А кой треньор на Ливърпул засрами звездите на отбора с прекрасна техника - вижте ВИДЕО в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички