Клоп след драматичния успех: Размина ни се благодарение на Жота


Клоп след драматичния успех: Размина ни се благодарение на Жота
Снимка: Getty Images

2149 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира драматичната победа над Тотнъм с 4:3 в мач от Висшата лига вчера. Германецът заяви, че всичко се е разминало на мърсисайдци благодарение на гола на Диого Жота.

"През по-голямата част от първото полувреме играхме най-добрия си футбол. Първото полувреме беше добро, допуснахме гол, когато за първи път не играхме добре в защита. Проблемът е, че Тотнъм не променя абсолютно нищо. Той контраатакува дори за 1:3. Той просто се защитава, контраатакува, използва стандартни положения - и всичко това затруднява", коментира Клоп след важния успех.

"Разминахме се с всичко благодарение на Жота, всички се прибират щастливи, но аз съм треньорът и трябва да говоря за всичко. Трябва да играем по-добре след три дни. Започнахме перфектно мача, но по този начин изглежда, че тръгнахме по грешен път", допълва треньорът.

"Как може да дадеш фал на Салах? Но Пол Тиърни и аз имаме история. Не знам какво има против нас, той каза, че всичко е наред, но това едва ли е вярно. Не разбирам защо ме гледа така. В Англия няма задължение да се изясняват подобни ситуации, всичко е объркано и неясно.

Да, моето празнуване беше прекалено емоционално, но това, което той ми каза, когато ми показа жълт картон, не е нормално", допълни германецът пред "Sky Sports". А ето какъв рекорд и антирекорд белязаха мача Ливърпул - Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички